Reviews from Pizza Service Velserbroek

Recent reviews

5.0
C.H.Leising
24 January 2023

Smaak prima was alleen lauw ,erg zonde

Peter
23 January 2023

Was zoals vanouds weer top! Goed belegd met extra toppings en nog heerlijk warm!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

rien bos
22 January 2023
FB
21 January 2023

Lekkere pizza's,niet te zout. Super warm Aanrader om hier te bestellen

Marjo Zuur
21 January 2023

Bezorging is nog nooit zo slecht geweest. Dingen vergeten en dan pas veeel later komen brengen. Pizza doos was ook niet goed dicht net of er in teken was. Nee dit is ben ik niet gewent bij jullie.

Marjolein Schoorl
20 January 2023

Vond de pizza’s deze keer erg vet en lang niet zo lekker als anders

Cynthia kuiper
17 January 2023
MO
16 January 2023
Put
15 January 2023

Heerlijk van smaak en altijd op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Franka
13 January 2023

Helemaal goed!!!!

Ingrid van Diemen
13 January 2023
Peter
12 January 2023

super lekkere pizza's. Krokante bodem en, zeker met paar extra toppings, een traktatie! En ook nog eens goed warm!!

cf
11 January 2023
Hen
10 January 2023
Floor
10 January 2023

De pizza was in orde, er zat een klein beetje van ingrediënten op die er niet op hoorden volgens de website. Had de pizza expres op een bepaald tijdstip besteld en werd vlak na dat tijdstip gebeld dat de pizza pas net in de oven zat. Echt niet fijn met een oververmoeid jong kind. Ik dacht nog even snel samen te kunnen eten, maar dat zat er niet in. Koude pizza gegeten na het naar bed brengen.

peter
9 January 2023

Prima pizza, Mooi op tijd en warm bezorgd.

Arjan
9 January 2023

Snel bezorgd, goed rekening gehouden met allergie. Lekker gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John
5 January 2023

Was lekker heet - en dat in de winter 😉

Maikel
5 January 2023

Pizza's waren weer erg lekker en stipt op tijd 👍

M. de Wendt
5 January 2023

Geweldig zoals altijd. Goed warm, best snel en vriendelijke bezorger.

de Boer
4 January 2023
Ruud
4 January 2023

Lekkere pizza's, goed van formaat. Prima en snelle levering en een ontzettend aardige bezorger. Door weer en wind.

Silvia
3 January 2023

De pizza heb ik weggegooid . De kaas was enorm droog en echt vies. De pizza van mijn man een calzone was wel goed. Maar voor mij nooit meer

Paul De Schrijver
2 January 2023

1e bestelling ooit. Smaak was top alleen was de pizza lauw, wel jammer dus.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ramon
1 January 2022

De kinderpizza zat verfrommeld in de doos alsof deze verticaal vervoerd was. Die moesten we letterlijk uitvouwen. De twee grote pizza's waren in allerlei stukken gesneden, variërend in grootte van zesden tot kwarten. Gek, nog niet eerder gehad. Op de bezorging en smaak van de pizza was gelukkig niks aan te merken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul ter Voort
30 December 2022

Snelle service. Vriendelijk personeel. Ik had pizza besteld en belde om de bestelling te veranderen en dat was geen enkel probleem. Pizza's waren heerlijk, snel bezorgd en rijkelijk belegd.

Sjors
30 December 2022

Zoals altijd weer heerlijke pizza gegeten bij jullie. Bezorging duurde wat langer, maar het was erg druk. Toen we belden was de lijn bezet, maar we werden binnen een minuut teruggebeld. Top!

Hen
27 December 2022

Perfect

Poeles
24 December 2022

Lekkere warme pizza , top service!

Smit
23 December 2022

Nier zoals we gewend zijn van pizza service Koude pizza, droog en smaakloos. Zelfs de kids vonden hun pizza niet lekker... Jammer.

R.Halfman
22 December 2022

Pizza's zijn echt altijd heerlijk. Alleen vandaag was de bezorging wat minder, kreeg netjes mail dat bestelling onderweg was om 18.21, helaas kwam die pas om 18.45 terwijl het ongeveer 10 min rijden is vanaf mijn huis. Helaas was de pizza niet echt meer heet maar nog wel lekker.

Pieter
22 December 2022

Kwaliteit altijd prima. Bezorging echter te laat en pizza’s niet warm meer!

Vuuren
22 December 2022

Bestelling was later dan afgesproken en niet compleet

Ruud
22 December 2022

Het is dat de pizza zo lekker zijn dat ik ze blijf bestellen. Echter vul niet in "zo snel mogelijk" de bestelling die met een tijd worden ingevoerd hebben dan voorrang. Zo bestelde ik 18:05 uur en kon kiezen, bezorging om 18:30 uur, of zo snel mogelijk. Dat laatste vulde ik in en ben om 18:55 uur gaan bellen wanneer ik de pizza kon verwachten . Hierop werd mij vriendelijk verteld dat de orders met een tijdslot voorrang kregen.

Theo Van Dam
21 December 2022

Binnen de 10 minuten van de afgesproken bezorgtijd prima was nog goed warm topping was niet kinderachtig . Zal hier zeker nog een keer bestellen

John
19 December 2022

Beste 🍕 pizza die er te krijgen is

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel
19 December 2022
Bianca
18 December 2022

Was erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John
18 December 2022

Weet niet of het bedoeling was maar onze pizza was wel héél spicy! Bezorging liet extra lang op zich wachten, na een uur gebeld zou nog 3 min duren. Maar 45 minuten later een lauwe pizza ontvangen. Wel een vriendelijke bezorger.

Fred
18 December 2022
Fabienne
17 December 2022

Pizza's droog, en weinig tot geen zout in het deeg voor de bodem. Hebben ruim 1 uur moeten wachten tot bezorging.

Inpijn
17 December 2022

Was te drukt om te bezorgen vanwege gladheid, telefonisch waren ze niet bereikbaar dus ben het zelf maar gaan halen. Personeel veronschuldigde zich enorm(dus geaccepteerd) kreeg ook nog als tegemoetkoming een lekker ijsje mee. Advies:zorg dat je ten alle tijden bereikbaar blijft

J.
17 December 2022

Vanaf het moment van bestellen duurde het anderhalf uur voordat we de pizzas kregen. In de tussentijd geprobeerd te bellen, maar de telefoon leek afgesloten. De pizzas waren ook nog eens niet warm.

Ruud van Huis
17 December 2022

Lekkere pizza👍🏻

peter
16 December 2022

heerlijke pizza en goed warm

CF
14 December 2022

Lekker eten en een vriendelijke bezorger. Ook mooi op tijd.

Anita
12 December 2022

Bezorger belde op ipv aan om te vragen waar ik woon, beter kan hij eerst op het bellen bord kijken. Vervolgens moest ik naar beneden om mijn pizza te halen. Ik ben dit niet zo gewend van Pizzaservice.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nico.uijtendaal
11 December 2022

Heerlijk, rijk gevulde pizza, echt een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carla
6 December 2022
Marci
5 December 2022

Ik vind het echt niet ok dat de fooi die ik via ideal betaal niet bij de bezorger terecht komt maar bij 'de baas'. Ik dacht dat we hier anders omgingen met personeel dat zich uit de naad fietst.

Jelle
4 December 2022

Half 5 besteld voor half 6 afleveren. Hij kwam 17:45. Verder alles weer helemaal top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roose
4 December 2022
Joost
3 December 2022

De pizza's waren goed van smaak alleen wel beter snijden en het bezorgen was niet binnen de tijd

John
2 December 2022

Ik laat er altijd xtra kaas en vlees opdoen, beter dan New York pizza en domino's bij elkaar,top pizza's

José
2 December 2022

De pizza’s waren prima en ook prima op temperatuur. Er had wel wat meer knoflooksaus bij mogen zitten. Bezorger ook vriendelijk. Alleen de bezorgtijd van bijna een uur vonden we veel te lang duren.

Droppie
1 December 2022

Heerlijke goed warme pizzas

Robin
30 November 2022

Bezorger vriendelijk en correct en op tijd. Pizza's waren heerlijk warm.

S. Werner
30 November 2022

Het was een heerlijke pizza en de bezorging was erg vriendelijk voor herhaling vatbaar

STEPHEN
28 November 2022
Caroline van Rijn
26 November 2022
E.
24 November 2022

Top!

Sun
24 November 2022

Altijd een goed gevulde pizza en snelle bezorging. Onze favoriet!

Peter
23 November 2022

Lekkere pizza keurig op aangegeven tijdstip bezorgd

J. Bruschke
23 November 2022

Complimenten!

Annemarie
23 November 2022
Tina
21 November 2022

Pittige kip met rucola pizza, alleen waren ze de rucola vergeten :-(

Petra
21 November 2022

Is mogelijk dat er op de pizzadozen de naam van de pizza vermeld kan worden!

Thomas Blok
19 November 2022

De pizza was aangebrand.

Remco
19 November 2022

Heerlijk goed gevulde pizza en lekker krokant. Mooi op tijd bezorgd.

Corien
14 November 2022

Heerlijke, goed belegde pizza's. Vriendelijke snelle bezorging.

M. de Wendt
14 November 2022

Alles weer prima in orde zoals gebruikelijk. Lekker gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

peter
10 November 2022

goede pizza's en snel geleverd

Marc
5 November 2022

Dit was de laatste keer dat ik hier wat besteld heb..

Ben Kruijsen
5 November 2022

Er werd pas na ruim een uur bezorgd. Ik belde na 3 kwartier. Is onderweg zei men. Pas toen 25 later kwam de bestelling aan. Het was erg druk en dat kost tijd dat snap ik. Bel dan tussendoor de klant dat het wat later wordt. Dat voorkomt irritaties. Groet Ben Kruisen

Doppie
3 November 2022

Heerlijke pizza, warm en snel bezorgd door een vriendelijke jongen

J. Nijland
2 November 2022

Gewoon lekker warm geleverd en een vriendelijke bezorger.

M. de Wendt
1 November 2022

De pizza's waren weer heerlijk en lekker warm.

Lies
1 November 2022

Geen dunne krokante Italiaanse bodem. Wat taaiig zompig brooddeeg. Kaas plastic-achtig. Verdere topping wel lekker. Helaas voor ons niet een pizza die we vaker gaan bestellen. Pizza was wel goed warm en bezorging oke!

Mariëlle
31 October 2022

Pizza met kip was erg droog. De eerste keer dat ik een pizza bij jullie niet lekker vond. De andere pizza’s waren prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C. Giesbergen
30 October 2022

Altijd dik in orde bij Pizza Service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Metselaar
29 October 2022

Ik had 2x1 pizza besteld die echt heerlijk waren Lekker en goed gebakken, en kwa smaak heerlijk. Precies zoals een pizza moet zijn En het was ook mooie optijd gebracht, en lekker warm!! Voor ons een echte aanrader!!

M
29 October 2022

Lekkere pizza en vriendelijke bezorger 👍🏻

John
28 October 2022

Heerlijke pizza

Diana
26 October 2022

Het was een superlekkere goed en rijkelijk belegde half om half pizza. Was ook nog goed heet. De bezorger was erg vriendelijk. Wel een klein aandachtspuntje ...... als het onverwachts een veel drukkere avond is dan verwacht, laat de klanten dit dan weten.

Sylvia blok
25 October 2022

Alle pizzas waren heerlijk en nog harstikke heet. Dus was top

Danielle
23 October 2022

De pizza was op zich prima. Beetje te zout! Ik heb de pizza's afgehaald en vond de sfeer onder het personeel nogal koel en onvriendelijk. 4 jonge jongens die niet echt aardig tegen elkaar deden. Dit viel mij op omdat ik even moest wachten.

Joost
22 October 2022

Iets te veel zout smaak maar voor de rest een goede pizza

René
22 October 2022

2 Lasagne en 1 farfalle kip pesto besteld. Heerlijk gegeten! Maar blijkbaar was de voorraad farfalle kip pesto onvoldoende. We kregen maar een half gevuld bakje....

Jo
22 October 2022

Alleen maar complimenten, goed gebakken, mooi belegd en heet bij bezorging.

Danielle
21 October 2022

Snel geleverd. Heerlijke warme pizza gegeten

Sandra
20 October 2022

Het is wederom niet helemaal goed gegaan. Helaas gaat t wel vaker niet goed. Er zaten geen jalopeno pepers op 1 van de pizza's, we hadden dat wel extra besteld en betaald... Nou is t maar 60 cent of zo, maar daar gaat t niet om, ik heb de smaak gemist in mijn pizza, ik bestel t er immers niet voor niets bij...

Anton
19 October 2022

Geen opmerking. Gewoon lekker gegeten

Wiersma
19 October 2022

Bij de bestelling was weer dingen vergeten zoals rucola sla en sauzen. Dus beter op de bon kijken voor je de pizza gaat bezorgen

de Boer
17 October 2022
Theo
17 October 2022
Nico.uijtendaal
16 October 2022

Blijf de pizza's lekker zo maken, dan blijven wij ze bestellen, goed van smaak en rijk belegd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique van Duin
16 October 2022

Heerlijke pizza's en super snelle bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John
16 October 2022

Smaakt heerlijk

Marc
15 October 2022

1e keer besteld, was goede kwaliteit en voldoende, dus waar voor je geld!

Karin
13 October 2022

Lekkere pizza’s en snel bezorgd

Ronald Heeremans
10 October 2022

Heerlijke Popeye pizza

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bram
7 October 2022
Inge
6 October 2022

Het eten is meestal erg lekker en heet genoeg. We bestellen hier vaak.

peter
3 October 2022

prima pizza's en snelle bezorging

W
2 October 2022

Iets meer kaas was welkom

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vincent
2 October 2022

We hadden online een fooi gegeven en de bezorger bedankte er niet voor

Ruud Okker
2 October 2022

Op afgesproken tijd, warm en met de extra's die ik bestelde afgeleverd.

Hessling
1 October 2022

Altijd top pizza’s bij Pizza Service Velserbroek. Echter vaak wel bij het kiezen van extra toppings (á €1,50/stuk meerprijs) amper te zien dat er extra topping op zit.

Renata
30 September 2022
C Venema
30 September 2022
Petra
27 September 2022

Pizza netjes op tijd bezorgd. Hele vriendelijke beleefde bezorger. Pizza smaakte uitstekend!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J. Kops
27 September 2022

Goed gevulde pizza op

Eva
26 September 2022

Ik had een lasagne en een kleine salade en in beide gerechten zaten we erg veel uien, en dat gaf een overheersende smaak. Niet persé lekker. Bezorging gewoon volgens verwachting.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Moni
26 September 2022

Geen aanmerkingen, gewoon een lekker goed gevulde bodem

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Remco
26 September 2022

Hadden 3 pizza's besteld om om 18.15 te laten bezorgen. Qaren te laat en de pizza's waren lauw. Was de 1ste keer trouwens dat ze te laat en lauw waren.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nynke
24 September 2022

Heerlijk belegde pizza, lekkere bodem, op tijd en nog heet van de oven, top!

John
23 September 2022
C. Venema
22 September 2022
Carla
21 September 2022

Super lekkere en vooral warme pizza

M.colly
20 September 2022
John
18 September 2022

Heerlijke pizza en kippenkluifjes

Ineke Hoogland
17 September 2022
Alex
16 September 2022
Rob
16 September 2022

Lekkere goed belegde pizza's snel bezorgd.

joost Fennis
14 September 2022

erg lekkere pizza goed belecht en optijd gebracht top

Vuuren
11 September 2022

Altijd heerlijke pizza's en keurig op tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sivar
11 September 2022

Heerlijke pizza

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

CF Venema
10 September 2022

de enchilada en Griekse salade waren heerlijk!

CF Venema
10 September 2022

de enchilada en Griekse salade waren heerlijk!

Linda
9 September 2022

Altijd heerlijk

Daniel
9 September 2022

Pizza was te laat, kan gebeuren maar er werd pas gebeld op het moment dat hij er zou zijn. De Italian had weinig met een Italian te maken om dat de korsten net zo dik waren als de andere pizza’s. Smaak wel was verder wel goed.

Marc
9 September 2022

Een uur wachten op een lauwe pizza en een tonijnsalade dat een pasta bak was. Zeer slecht, ik was beter van ze gewend

Linda
8 September 2022

Top service en heerlijke pizza's

Den Krom
5 September 2022

Lekker maar de topping was helemaal naar de ene helft van de pizza's verschoven. Dus 1 grote bende aan 1 kant en de andere kant alleen maar korst.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
5 September 2022
wesley
4 September 2022

pizza was koud en te droog zat geen smaak aan.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

--
3 September 2022
Henny
2 September 2022

Was snel en lekker

Miranda
2 September 2022

Pizza snel bezorgd na bestellen. Vonden 'm helaas qua kaas al erg hard/droog ipv lekker gesmolten. Bodem was erg lekker en goed belegd.

Eline Kranendonk
30 August 2022

Ik had de Italiaanse bodem besteld, maar helaas was mijn bodem erg dik en heel hard. Ook was de ham op de Hawaï helft heel hard geworden en de mais op de bbq kant was overmaten veel. Ook was hij erg zout. Al vaker bij jullie besteld en tevreden, dit keer helaas echt niet te vrede en de helft van de pizza weggegooid

Michel
30 August 2022

Heerlijke en goed belegde pizza's, makkelijk te bestellen en snel geleverd door heel aardige jongen. Totaal niets op aan te merken

Ruud
29 August 2022
Ronald Heeremans
28 August 2022

Gewoon weer top 🍕🍕🍕🍕🍕!

anoniem
25 August 2022
Calzone
23 August 2022

Rijk gevulde pizza’s, snel geleverd, goed warm. Wat mij betreft duidelijk beter dan de rest Website mag iets overzichtelijker

Inge
19 August 2022

Altijd lekker altijd goed en verzoeken worden goed uitgevoerd! Ik verzocht een bepaalde pizza in calzone vorm en dat doen ze dan. Super

Duiker
18 August 2022
Mel
17 August 2022
Savannah
15 August 2022
C Venema
15 August 2022
MR
14 August 2022

Top pizza. Op tijd bezorgd.. goed heet afgeleverd en zeer smakelijk!!

Anoniem
10 August 2022

Heerlijke pizza’s,en redelijk snel bezorgd top.

Ronald Heeremans
10 August 2022
M. De Groot
7 August 2022
Marlou
3 August 2022

Ruim belegde pizza’s altijd. Had een kipsate pizza besteld, echter de saté saus was erg ver te zoeken, zat er eigenlijk niet op. Gebeld en een nieuwe gekregen met wel saté saus! Goeie service zoals altijd.

anoniem
3 August 2022
Wessel
1 August 2022

Bedankt voor de snelle bezorging van mijn pizza. Hij was heerlijk en warm!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anita
1 August 2022

Heerlijke pizza en snel bezorgd! Meer kan een mens niet wensen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Shirley Philippo
1 August 2022

Top snelle service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jens
31 July 2022

Pizzas waren te lang gebakken hierdoor waren te ingrediënten en de pizzas droog en taai

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter Rauws
28 July 2022

alles prima voor elkaar, had alleen iets warmer gemogen

Sandor Hoogendam
28 July 2022
akl
25 July 2022
Remco
25 July 2022

Mooi op tijd geleverd. Pizza goed belegd en warm. Prima kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johan
25 July 2022

Vertrouwde kwaliteit en service Pizza Italia heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marco
24 July 2022

Vraag alleen niet om een fooi tijdens het pinnen, deze krijgt hij aan de deur en of hij of zij deze dan delen met mede collega’s dat weet ik niet.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronald Heeremans
24 July 2022

Super lekker, goed gevuld en goed warm/heet. Mis alleen mijn oude optie...een capriosa met boulagnesesaus als basis. Maakt het pittiger.

Franka
22 July 2022

Lekker pizza, snel bezorgd

Marije
22 July 2022

Rijkelijk belegde en smaakvolle pizza's. Heel veel keuze, ook half-om-half te bestellen. Snelle en vriendelijke bezorging. Onze favoriet!

J
21 July 2022
Monique
20 July 2022

Altijd keurig op tijd én lekkere pizza's!

Shakarian
18 July 2022
Sem
17 July 2022
Michel van Bloois
15 July 2022

Heerlijke pizza, op tijd gebracht

Jan Peter
15 July 2022

Om te beginnen met iets negatiefs, zodat ik positief kan eindigen; Mjjn pizza had enigszins een "ongelukje" gehad. Die was een beetje door elkaar gerammel. Maar, de pizza was snel bezorgd, heet en erg lekker. Een aanrader. Oh ja, en royaal belegd. Lekker. Terecht dat ik vooraf een fooi gegeven had; géén spijt van. En de bezorget was een sympathieke gast.

Anais
15 July 2022

1600 besteld kregen de pizza pas om 1630. De kaas was hard bovenop en de pizza was niet lekker.

Marc
14 July 2022

Heerlijke pizza

Eric Hartendorf
13 July 2022

Nog nooit zo een slechte pizza gegeten. De topping was hard en droog. en het pizza deeg (bodem) was hard en taai. we hadden overigens de italian pizza. Onbegrijpelijk dat zo een pizza geleverd wordt. En dit was niet de eerste keer! In dit filiaal is werk aan de winkel!!!!

Peter L
12 July 2022

Niets te klagen lekker gegeten !

Ben
11 July 2022

Pizza gorgonzola…….. daar horen geen uien op volgens de kaart. JAMMER

Paul
10 July 2022
Dounia
8 July 2022

Overheerlijke pizza's!!! Je proeft dat alles vers is en de pizza's worden altijd snel bezorgd en altijd lekker warm. De Bezorgers niet te vergeten altijd vriendelijk!!

Inge
7 July 2022

Het eten was precies op tijd. Heet en lekker! Een aanrader

Hyundai Velserbeek
7 July 2022

Goed, zoals altijd. Op tijd en vriendelijke bezorger. Kwaliteit van deze pizza's is gewoon ver boven het niveau van wat hier verder in de buurt zit.

Jessica
6 July 2022

Snelle bezorging, warme pizza's. En vooral heerlijke pizza's!

Arie Dekker
4 July 2022

De website is een ramp. Niet echt gebruikers vriendelijk.

Melissa
4 July 2022

Lekkere pizza en super fijn dat jullie kinder pizza’s hebben. Ga hier zeker vaker bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yvonne Van vuuren
4 July 2022

Beste pizza's ooit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robin
3 July 2022

Had de Pizza parma pesto + rucola besteld, jammer genoeg zonder rucola ontvangen..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mevr van Geldorp
2 July 2022

Heerlijk gegeten

Corinna
1 July 2022

Heerlijke pizza, kwam heet aan en goed gevuld!

Wiersma
29 June 2022

Bezorger Was wat vergeten en moest daarom terug, dus tip een paar seconden langer op een bon kijken dat je alles bij je hebt en dan naar klant.

Eric
28 June 2022

Heerlijke Pizza's keurig op tijd klaar. De aanwezige visite riep dat ze graag zouden omrijden naar Velserbroek om ze daar te halen i.p.v. via andere keten te bestellen.

Reij
27 June 2022

Pizza’s waren wat droog. Verschil tussen de saté pizza en de bbq pizza was met het blote oog niet te zien. Ook de extra salami voor €1,- was erg minimaal.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeroen Wooning
26 June 2022

30 heerlijke pizza’s netjes gesneden op tijd. Top

P.Lunk
25 June 2022

Veel te veel olijven op de Napolitana. Gooi die geverfde zwarte troep er toch uit ! En gebruik goede groene olijven.

Put
25 June 2022

Ik had bij de bestelling fooi toegevoegd, maar de bezorger gaf aan dat dat niet rechtstreeks bij hem terechtkomt, terwijl ik dat wel daar had gedaan.

Jaap
25 June 2022
Yvonne
22 June 2022

Helaas de verkeerde pizza ontvangen. Brie bacon besteld, bacon ontvangen.

Debbie Roeleveld
19 June 2022

Kinderpizza shoarma ineens verandert . Bijna geen vlees alleen heel veel ui en paprika . Saus erg pittig indenk ter compensatie aan de smaakmaker die het vlees normaal is . Zoontje kwartier gillend door de kamer dat het pittig is . En dat hij nooit meer pizza gaat eten ! Met broodje pindakaas naar bed . Zware tegenvaller !

Melanie
19 June 2022

De pizza’s hier zijn altijd heerlijk.

J
16 June 2022
Sandor Hoogendam
12 June 2022

Op zich goede en lekkere pizza’s alleen jammer dat er op de pollo delicato toch ui zat terwijl aangegeven was graag zonder ui. Dit was niet de eerste keer dat er een opmerking overgeslagen werd.

Kees
11 June 2022

Altijd goed bij Pizza Service!

Floor
11 June 2022

Verkeerde pizza gekregen, gebeld en goed opgelost

Dick
10 June 2022

Zoals altijd heerlijke pizza. En ook snel gebracht en goed warm.

Ronald
10 June 2022

Prima pizza en salade. Bij bestellen op site kan je helaas niet meer inloggen en je gegevens opslaan.

Bart
9 June 2022

Snel! Niet onbelangrijk, lekkere pizza en perfect heet alsof de pizza zo uit de oven kwam! Top!

Sylvia
6 June 2022

Snel, warm en lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robin
5 June 2022

5 sterren voor de fiets bezorger die in de stromende regen de pizza's kwam bezorgen. Helemaal doorweekt maar toch met een glimlach op zijn gezicht. Pizza's waren weer lekker, alleen waren de stukjes kip op de Carnivori pizza aan de te droge kant. Moet misschien een beetje bbq chickensaus overheen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rachel
3 June 2022
Ron
2 June 2022

Altijd alles top bij jullie 👍🏻

Jeroen Nijland
1 June 2022

Snel geleverd, goed warm ietwat weinig garnalen , smaak erg goed.

Van Dassen
1 June 2022
willy vanNeste
30 May 2022

Topping van de pizza was prima. Alleen de bodem was te dik, een goeie italiaanse pizza heeft een dunnere krokante boden, maar is misschien een kwestie van voorkeur. De bezorger was een hele aardige, nette jongeman, die precies op tijd was. Pizza was ook goed van temperatuur.

M
27 May 2022
Booij
26 May 2022

Eten is heerlijk, maar ander half uur wachten op je pizza is wel erg lang. Beetje jammer…

Evelien
23 May 2022

Lekkere pizza snel en warm geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Angelina
22 May 2022

Heerlijke pizza's en keurig op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Debbie roeleveld
21 May 2022

Pizza kwam 45 min te laat zat met 2 jonge kinderen te wachten die eigenlijk al naar bed moesten

Van Kampen
17 May 2022

Onderweg besteld en precies op tijd klaar. Heerlijk van smaak.

Stephan
14 May 2022

Geen topping van chorizo gekregen 😢

Bakker
14 May 2022

Belachelijk dat je de gespaarde punten niet meer in kunt leveren omdat er nu digitale zegels uitgegeven worden!! En de bezorgers de boodschap laten overbrengen. Arme jongen. Hoop dat hij de fooi zelf mag houden

Nico.uijtendaal
10 May 2022

Jongens en meisjes wat hebben we weer gesmuld, ga zo door!

Arie Dekker
10 May 2022

Goed verzorgt produkt. Heel lekker. Netjes op tijd geleverd.

Mary van Opzeeland
8 May 2022

Het waren lekkere pizza’s goede kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

ageeth
8 May 2022
Jamie
5 May 2022

De pizza was erg lekker, goed belegd en warm en alleen de pizzabodem smaakte flauwer dan normaal.

Rutte
1 May 2022
Bas
1 May 2022
Javiste42@gmail.com
1 May 2022
Ineke
1 May 2022
Irene
30 April 2022

Ze zijn altijd oprijd en erg lekker

Monique
30 April 2022

Altijd snelle service en heerlijke pizzas!

Didimo Moreira
29 April 2022

De calzone is zeker aan te bevelen. De open versie eet wat makkelijker weg. Aanrader.

corinna1960@hotmail.com
27 April 2022

Prima hete pizza. Snel gebracht. Nette bezorger maar persoonlijk vind ik het nog netter als de bezorger- of ster, ook nog, alstublieft, eet smakelijk zegt.

R.M.J. Watzema
24 April 2022

Lekkere pizza's en goede bezorging Ik ben tevreden daarover.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dick
22 April 2022

Altijd lekker en snel

Linda
18 April 2022
Jaap
16 April 2022

Toppers

Anoniem
10 April 2022

Helemaal top! Echt een 10 uit 10.

Van Dassen
8 April 2022
Arie Dekker
7 April 2022

Website is lastig. De calzone was een ramp Toch nog punten op de calzone doos.

Jordi
6 April 2022
Tim
4 April 2022
Ida Molenaar
4 April 2022
ageeth.ijdema@gmail.com
4 April 2022

Heerlijke pizza en helemaal op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique van Duin
3 April 2022

Goede pizza's en snelle bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
3 April 2022
Jelle
2 April 2022

Was weer smikkelen 😋, lekker pizza’s en altijd op tijd door aardige bezorgers. Ga zo door 👍🏽

Van Kooten
1 April 2022

Altijd snel en lekker.

Paul
1 April 2022

Vriendelijk personeel. En heerlijke pizza’s

Marlou
30 March 2022

Ruim belegde pizza zoals ik gewend ben van ze. Werd wel 10min eerder bezorgd dan ik had aangegeven. Gelukkig was ik al thuis.

Ida Molenaar
29 March 2022

👍🙋‍♀️

Dirk
27 March 2022

Supersnel gebracht, altijd goede pizza

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

G
27 March 2022

Erg lekker en mooi op tijd 😊

R. Bos
25 March 2022
Ma
23 March 2022

Deze keer zat er totaal geen smaak aan de pizza, proefde alleen maar saus en zelfs die was smaakloos. Erg jammer want dat zijn we niet gewend

Jordy
21 March 2022

Zondagavond bestelling; snel bezorgd en bovenal een extreem lekkere pizza (pepperoni).

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ruud
21 March 2022

Het was een lekkere pizza

Ida Molenaar
20 March 2022

Pizza's zijn altijd lekker vers bezorging altijd prima in orde alleen deze keer een teleurstelling bij opening vd pizzadoos.Pizzapunten lagen door en opelkaar in onze ogen blijkbaar gevallen.Door onze enorme trek wel opgegeten en telefonisch kontakt gemaakt met onze 'klacht'

Dreijer
19 March 2022

Snel bezorgd en erg lekker weer

MjH
19 March 2022

Lekker en goed

M Paleari
16 March 2022

De bodem was zompig, de rand niet knapperig. Dit ben ik niet gewend van jullie.

Emmy
14 March 2022

Heerlijke pizza, netjes op tijd bezorgd

Jack
13 March 2022