Reviews from Pizza Service Velserbroek

Recent reviews

4.0
Schoorl
25 February 2024

Normaal ben ik altijd heel positief over jullie pizza's maar deze keer was het wat minder. En dan vooral de temperatuur van de grote pizza. De kleine was prima, maar de grote was niet zo warm. Normaal zijn ze bloedheet maar nu was de grote lauw met als resultaat dat hij halverwege koud begon te worden. Jammer.

R f van tol
25 February 2024
Mar
24 February 2024

Super vers en super warm. De beste pizza uit de omgeving!

Jack Broek
24 February 2024

de bezorger heeft de bestelling bij de buren bezorgd. gelukkig waren deze zo vriendelijk om de bestelling bij mij af te geven.

R . Blom
23 February 2024
Dick
20 February 2024

heerlijke rijk belegde pizza en goed warm bezorgd

Arnaud
19 February 2024

Heerlijke, hete pizza. Perfect op tijd geleverd!

Quinten de Vries
17 February 2024

The amount of toppings keeps surprising me. It's completely filled with deliciousness so much that the pizza actually feels heavy. I ordered a pizza for 18:15 and it arrived a couple minutes before that only like 4 minutes after I got the mail the the pizza was on its way so it was still very warm. I'm not going to order from other places anymore because this place is by far the best.

Anna
15 February 2024

Snelle bezorging. Pizza’s waren heerlijk krokant en goed warm

Pascal de wit
12 February 2024
Caroline van Rijn
10 February 2024

Bestelling om 17.57 uur geplaatst met bezorging om 18.45 uur. Bezorger kwam om 19.10 uur met een vochtige doos aan de voordeur en een lauwe pizza! Slechte service.

John
29 January 2024

Snelle levering, vriendelijke bezorgen en hele goede pizza's zoals gewoonlijk. Wederom genoten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

E. Schuit
28 January 2024

De Italian pizza funghi was helaas te lang gebakken en zat tegen het verbranden aan. De andere pizza's waren in orde.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marten Kamerling
28 January 2024

Als altijd waren de pizza's weer uitstekend!

manu
22 January 2024

Goede bezorging, goede temperatuur van de pizza, en rijk belegd. Jammer dat de pizza veel te zout/gekruid smaakte.

Dounia
19 January 2024
Quinten de Vries
17 January 2024

Ordered a basic salami pizza and put some extra ham and chicken on it. The amount of toppings is actually insane. The entire pizza is filled to the brim and it all tastes so good.

Femke
17 January 2024

Snel en heerlijk!

BiancaS
16 January 2024

Heerlijk gegeten 😀

Thérèse Wilderom
15 January 2024
Savanna
14 January 2024

Goede ervaring!

Yuliya
14 January 2024
Richard van den Bu erg
12 January 2024

Altijd super snelle levering. Goede kwaliteit. Echt een aanrader!

V Dam
12 January 2024

Helaas wel jammer extra knoflooksaus besteld Ook voor betaald Niet geleverd Dat vind ik wel een beetje slordig . die twee euro mogen jullie van mij houden maar als dit weer gebeurd ga ik toch ergens anders bestellen

Cynthia Kuiper
12 January 2024

Helaas weer geen knoflooksaus erbij, niet het bakje wat er bij hoort, ook niet het extra betaalde bakje!

Artisjokko
11 January 2024

Rijk gevuld en smakelijke pizza’s. De italiano paste niet in de doos daardoor ietwat beschadigd. Op tijd bezorgd!

Annika
7 January 2024

Heerlijk weer. Snelle bezorging. Hete pizza's. Rijk belegd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zeb
6 January 2024

Pizza was helemaal koud en helemaal nat en heel erg vet, ook de saus ontbrak…

Maas
6 January 2024

Ging al mis bij het bereiden ipv chorizo was er extra salami op de pizza gedaan, hier is telefonisch contact over geweest. Toen de pizza bezorgd werd was het de verkeerde pizza en hadden ze mijn pizza ergens anders bezorgd uiteindelijk na een uur na bestellen toch een pizza ontvangen alleen was deze koud. Helaas was dit nu de 2e keer binnen 3 weken dat ik zo’n vervelende ervaring heb met de pizzaservice en weet niet of ik nogmaals ga bestellen was tot kort geleden zeer positief over jullie alleen is dit nu aan het afnemen.

Samir
5 January 2024

Top en snelle service Pizza is altijd vers en lekker

Aad Piters
3 January 2024

Heerlijk en snel bezorgd.

M. de Wendt
30 December 2023

Geweldig zoals altijd. Vriendelijke bezorger en altijd goed warm bezorgd.

Thamara Sneek
30 December 2023
Peter
21 December 2023
MO
21 December 2023
Marlon
21 December 2023

Wij hadden om een beetje doorgebakken gevraagd en dat was door jullie gedaan! Dat is echt zo veel lekkerder!!

Kees
20 December 2023

Heerlijke goedgevulde pizza's.

Ronald Heeremans
15 December 2023

Super lekker, warm en alle extra bestelde ingrediënten ruim aanwezig.

Marije
11 December 2023

Altijd superlekkere, goedbelegde pizza's. En altijd snelle bezorging en vriendelijke bezorgers.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M. de Wendt
11 December 2023

Ze waren de knoflooksaus vergeten maar die werd wel snel nagebracht. De pizza op zich was lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carolien de Vries
9 December 2023

Smakelijke pizza, rijk belegd. Snel bezorgd.

Dam
8 December 2023

Tot nu toe Waren alle pizza’s prima verzorgd Tot vanavond één Pizza van de drie Lag schots en scheef door mekaar en de topping slagen dwars door de doos . normaal prima kwaliteit dus ik beschouw dit als een incident

Bianca
6 December 2023

Heerlijke pizza’s enchilada met kip erg lekker. En alles warm. Dus ook in IJmuiden goed te bestellen.

Wael Tadros
5 December 2023

Anderhalf uur wacht en dan komt koud pizza. Vandaag vind ik niks. Ik hoop volgende keer beter. Groetjes

Patrick Capisciotti
1 December 2023

Heerlijk , zo voor de vrijdagavond

Jolanda
30 November 2023
Hetty
29 November 2023
Léon Verbaas
28 November 2023

De pizza was helaas koud en 25 minuten te laat. Toen ik belde lag hij nog op de oven.

R Leuvelink
27 November 2023

2x terug moeten komen voor 2 sauzen

L. Bloemhard
26 November 2023

Schandalig lang moeten wachten. Ook nog eens nagebeld. Bezorger kon het adres niet vinden, meende dat het een nieuwe wijk betrof. We wonen hier inmiddels zo’n 14 jaar en hebben wel vaker zonder problemen bij Pizza Service besteld. Ook toen dit bedrijf nog hier in de Lange Nieuwstraat was gevestigd. In ieder geval de toezegging gekregen dat wij bij een volgende bestelling twee pizza’s ter compensatie gratis zouden krijgen. We zijn benieuwd!

Kroon
24 November 2023

Lekker gegeten, ik had gevraagd de pizza wat door te bakken en dat was echt ontzettend lekker!!

Jeroen
24 November 2023

De pizza's zijn erg lekker. Alleen de extra saus die je besteld en afrekent wordt nooit bezocht. Net als al die andere keren.

Bram
23 November 2023

Jammer dat jullie de knoflooksaus zijn vergeten bij de shoarma pizza.Vond het lullig om jullie voor een bakje saus terug naar IJmuiden te laten komen.

K
20 November 2023

3x de bezorger aan de deur gehad. De eerste 2 keer met onjuiste bestelling. Balen voor ons en de bezorger die heen en weer bleef rijden. De 3e keer gelukkig met onze juiste bestelling en top kwaliteit pizza's. Al en met al heerlijk gegeten en aanrader voor de pizza. Aan de kassa cq online bestelsysteem iets meer opletten volgende keer ,-)

Larissa
19 November 2023

Nu voor de vierde keer bij jullie besteld. Bezorging net zoals de andere keren weer netjes op tijd, maar de pizza’s waren dit keer bij lange na niet zo goed als de voorgaande keren. Erg ‘nat’ en zompig… We hebben uiteindelijk allebei de helft van onze pizza’s weggegooid. . Jammer, want we waren eigenlijk wel heel blij met jullie.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Okker
18 November 2023

Gelukkig een aardige achterbuurvrouw die de pizza's kwam brengen. Order bleek verwisseld.

Marja
18 November 2023

Prima

Jeroen
17 November 2023
Onno van Dijk
12 November 2023

Goed opgemaakte pizza met veel extra groentes besteld. Dit was ook allemaal aanwezig. De smaak was goed en de pizza werd snel bezorgd!

Raymond
11 November 2023

Op tijd geleverd en heerlijk gegeten.

Melanie
8 November 2023

Goeie service en heerlijke pizza's

Mardith Hartgers
5 November 2023
B
5 November 2023

Prima pizza voor een prima prijs.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jordy
5 November 2023

De allerlekkerste pizza pepperoni die er te eten is.

Tom
4 November 2023

Voor de 2x shoarma saus vergeten en geen rucola op de pizza.

Anoniem
1 November 2023
Bram Weijers
31 October 2023
Karin
30 October 2023

Pizza’s waren heerlijk

Luc
28 October 2023

Beste pizza’s die ik ken. Pizza’s waren nog heet bij aflevering.

A.A. van Erck-Verkade
25 October 2023

Excuses dat wij geen fooi bij ons hadden voor de bezorger. Hij was precies op tijd én de pizza’s waren nog lekker warm!

Marco
23 October 2023

Goede pizza , vlotte bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeroen
22 October 2023

Extra saus besteld, en betaald. Fooi gegeven en wederom geen extra saus bezorgd. Het is een herhaling van acties. Misschien de volgende keer beter de orders lezen? De pizza waren verder erg lekker en optijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
22 October 2023
Nieuwenhoff
21 October 2023

Alles keurig volgens afspraak. Op tijd, warm en lekker. En nette bezorging.

Hertog
19 October 2023
Carla Suppers
18 October 2023
MR
15 October 2023

We waren altijd erg tevreden.. maar deze keer waren de pizza's erg vet , zompig (= nt en niet gaar) en weinig knapperig. Zo jammer!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Remco
12 October 2023

Had de pizza's in de middag besteld en te laten bezorgen om 17.30. Om 17.25 mail gehad dat de bezorger onderweg was. Ik ging van 10 tot 15 min uit voordat de er is!! Woon er vlakbij namelijk. Bezorger was er pas 25 min later, nadat ik eerst gebeld had waar.die bleef!! Toen die kwam stond die eerst ook nog bij de verkeerde deur aan de overkant bij de buren. Mijn grote pizza was lauw en helemaal vochtig en viel uit elkaar......echt slecht. Nogmaals gebeld met de vestiging om te klagen en kreeg te horen dat er nog contact met me opgenomen zou worden........helaas nog niks gehoord 🙁 erg jammer want heb hier eerder besteld en is altijd goed gegaan. Ga ik volgende keer maar ergens anders een keer proberen.

M. Schoorl
8 October 2023

Altijd goed en snel en heet geleverd.

Ruud
6 October 2023

Pizza’s waren erg lekker. Goed belegde pizza’s

D.
3 October 2023

Compliment voor de kok van maandag! De beste inferno ooit!

Dam anker
30 September 2023

Voor het eerst dat ik een koude pizza had

Bolhut
29 September 2023

Heerlijke pizza’s en zeer snelle en goede bezorging.

ECM van Geldorp
27 September 2023

Heerlijke hete pizza gegeten. TOP

De Jong
25 September 2023

Je stuurt een appi met de vraag welke pizza je wilt hebben, geeft een tijdstip op wanneer je de pizza wilt hebben, en dan keurig op tijd bij je thuis. Zo makkelijk gaat het. Perfect 👍👍

-
25 September 2023

Voor het eerst besteld op grotere afstand (IJmuiden). Hoewel de pizza's in Velserbroek heerlijk zijn, was de pizza bezorgd in IJmuiden echt niet lekker. De bodem en korst waren niet lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Is
21 September 2023
Eric
20 September 2023
hotel de weyman
20 September 2023

top

Moon
18 September 2023

Heerlijke pizza's , zeker voor herhaling vatbaar. Op tijd ook bezorgd 👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel
17 September 2023

Mijn bestelde pizza is niet bezorgd

H.W.B. Knol
17 September 2023

Een gewoon lekkere tonijn pizza

Annika
15 September 2023

Bezorging stipt op het aangevraagde tijdstip, ook een heel vriendelijke jongen. Pizza's goed heet, bodem was lekker, pizza's ruim belegd. de kinderpizza's waren hier ook een groot succes. puntje van aandacht: half om half pizza besteld. namelijke tonijn - gorgonzola. De gorgonzola zat over de ui en kappertjes heen. Lijkt me dat de tonijn over de ui en kappertjes had gemoeten. en de gorgonzola aan de andere kant. Was een bijzondere combi zo. Daarom 1 ster minder.

Michel
15 September 2023

Snelle levering, prima pizza.

Mw Dekker
13 September 2023

De pizza's waren heel erg zout. Zonde van de pizza’s

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Schipper
12 September 2023

Snelle levering met hele goede kwaliteit. Was weer erg lekker.

Franka
11 September 2023

Top gedaan

Sylvia
10 September 2023

We vonden dit keer de bodem erg dik. Misschien omdat we een kinderpizza hadden? Dat vind ik overigens wel top al die keuzes van de kinderpizza’s! Er miste wel een bakje knoflooksaus maar ach dat volgende keer beter.

Boer
8 September 2023
Moon
8 September 2023

Compliment aan de kok, beste pizza tot nu toe. Was heerlijk