Beoordelingen van Pizza Service Velserbroek

Recente recensies

4.0
Kroon
24 november 2023

Lekker gegeten, ik had gevraagd de pizza wat door te bakken en dat was echt ontzettend lekker!!

Jeroen
24 november 2023

De pizza's zijn erg lekker. Alleen de extra saus die je besteld en afrekent wordt nooit bezocht. Net als al die andere keren.

Bram
23 november 2023

Jammer dat jullie de knoflooksaus zijn vergeten bij de shoarma pizza.Vond het lullig om jullie voor een bakje saus terug naar IJmuiden te laten komen.

K
20 november 2023

3x de bezorger aan de deur gehad. De eerste 2 keer met onjuiste bestelling. Balen voor ons en de bezorger die heen en weer bleef rijden. De 3e keer gelukkig met onze juiste bestelling en top kwaliteit pizza's. Al en met al heerlijk gegeten en aanrader voor de pizza. Aan de kassa cq online bestelsysteem iets meer opletten volgende keer ,-)

Larissa
19 november 2023

Nu voor de vierde keer bij jullie besteld. Bezorging net zoals de andere keren weer netjes op tijd, maar de pizza’s waren dit keer bij lange na niet zo goed als de voorgaande keren. Erg ‘nat’ en zompig… We hebben uiteindelijk allebei de helft van onze pizza’s weggegooid. . Jammer, want we waren eigenlijk wel heel blij met jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Okker
18 november 2023

Gelukkig een aardige achterbuurvrouw die de pizza's kwam brengen. Order bleek verwisseld.

Marja
18 november 2023

Prima

Jeroen
17 november 2023
Onno van Dijk
12 november 2023

Goed opgemaakte pizza met veel extra groentes besteld. Dit was ook allemaal aanwezig. De smaak was goed en de pizza werd snel bezorgd!

Raymond
11 november 2023

Op tijd geleverd en heerlijk gegeten.

Melanie
8 november 2023

Goeie service en heerlijke pizza's

Mardith Hartgers
5 november 2023
B
5 november 2023

Prima pizza voor een prima prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordy
5 november 2023

De allerlekkerste pizza pepperoni die er te eten is.

Tom
4 november 2023

Voor de 2x shoarma saus vergeten en geen rucola op de pizza.

Anoniem
1 november 2023
Bram Weijers
31 oktober 2023
Karin
30 oktober 2023

Pizza’s waren heerlijk

Luc
28 oktober 2023

Beste pizza’s die ik ken. Pizza’s waren nog heet bij aflevering.

A.A. van Erck-Verkade
25 oktober 2023

Excuses dat wij geen fooi bij ons hadden voor de bezorger. Hij was precies op tijd én de pizza’s waren nog lekker warm!

Marco
23 oktober 2023

Goede pizza , vlotte bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
22 oktober 2023

Extra saus besteld, en betaald. Fooi gegeven en wederom geen extra saus bezorgd. Het is een herhaling van acties. Misschien de volgende keer beter de orders lezen? De pizza waren verder erg lekker en optijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
22 oktober 2023
Nieuwenhoff
21 oktober 2023

Alles keurig volgens afspraak. Op tijd, warm en lekker. En nette bezorging.

Hertog
19 oktober 2023
Carla Suppers
18 oktober 2023
MR
15 oktober 2023

We waren altijd erg tevreden.. maar deze keer waren de pizza's erg vet , zompig (= nt en niet gaar) en weinig knapperig. Zo jammer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco
12 oktober 2023

Had de pizza's in de middag besteld en te laten bezorgen om 17.30. Om 17.25 mail gehad dat de bezorger onderweg was. Ik ging van 10 tot 15 min uit voordat de er is!! Woon er vlakbij namelijk. Bezorger was er pas 25 min later, nadat ik eerst gebeld had waar.die bleef!! Toen die kwam stond die eerst ook nog bij de verkeerde deur aan de overkant bij de buren. Mijn grote pizza was lauw en helemaal vochtig en viel uit elkaar......echt slecht. Nogmaals gebeld met de vestiging om te klagen en kreeg te horen dat er nog contact met me opgenomen zou worden........helaas nog niks gehoord 🙁 erg jammer want heb hier eerder besteld en is altijd goed gegaan. Ga ik volgende keer maar ergens anders een keer proberen.

M. Schoorl
8 oktober 2023

Altijd goed en snel en heet geleverd.

Ruud
6 oktober 2023

Pizza’s waren erg lekker. Goed belegde pizza’s

D.
3 oktober 2023

Compliment voor de kok van maandag! De beste inferno ooit!

Dam anker
30 september 2023

Voor het eerst dat ik een koude pizza had

Bolhut
29 september 2023

Heerlijke pizza’s en zeer snelle en goede bezorging.

ECM van Geldorp
27 september 2023

Heerlijke hete pizza gegeten. TOP

De Jong
25 september 2023

Je stuurt een appi met de vraag welke pizza je wilt hebben, geeft een tijdstip op wanneer je de pizza wilt hebben, en dan keurig op tijd bij je thuis. Zo makkelijk gaat het. Perfect 👍👍

-
25 september 2023

Voor het eerst besteld op grotere afstand (IJmuiden). Hoewel de pizza's in Velserbroek heerlijk zijn, was de pizza bezorgd in IJmuiden echt niet lekker. De bodem en korst waren niet lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Is
21 september 2023
Eric
20 september 2023
hotel de weyman
20 september 2023

top

Moon
18 september 2023

Heerlijke pizza's , zeker voor herhaling vatbaar. Op tijd ook bezorgd 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
17 september 2023

Mijn bestelde pizza is niet bezorgd

H.W.B. Knol
17 september 2023

Een gewoon lekkere tonijn pizza

Annika
15 september 2023

Bezorging stipt op het aangevraagde tijdstip, ook een heel vriendelijke jongen. Pizza's goed heet, bodem was lekker, pizza's ruim belegd. de kinderpizza's waren hier ook een groot succes. puntje van aandacht: half om half pizza besteld. namelijke tonijn - gorgonzola. De gorgonzola zat over de ui en kappertjes heen. Lijkt me dat de tonijn over de ui en kappertjes had gemoeten. en de gorgonzola aan de andere kant. Was een bijzondere combi zo. Daarom 1 ster minder.

Michel
15 september 2023

Snelle levering, prima pizza.

Mw Dekker
13 september 2023

De pizza's waren heel erg zout. Zonde van de pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schipper
12 september 2023

Snelle levering met hele goede kwaliteit. Was weer erg lekker.

Franka
11 september 2023

Top gedaan

Sylvia
10 september 2023

We vonden dit keer de bodem erg dik. Misschien omdat we een kinderpizza hadden? Dat vind ik overigens wel top al die keuzes van de kinderpizza’s! Er miste wel een bakje knoflooksaus maar ach dat volgende keer beter.

Boer
8 september 2023
Moon
8 september 2023

Compliment aan de kok, beste pizza tot nu toe. Was heerlijk

G.
8 september 2023

Niet nodig! Snel bezorgd en heel lekker!

J
4 september 2023
Huijink
4 september 2023
G. Kuipers
3 september 2023

De Rucola van de pizza Geitenkaas - Rucola was geel, slap en zeker niet vers.

Kamerman
3 september 2023

De halve topping van de pizza zat aan de deksel vast geplakt

Inez
2 september 2023

👍🏻

Velserbroek
31 augustus 2023

Slechte kwaliteit Al contact gehad en redelijk opgelost

Mar Werner-Niesten
30 augustus 2023

Weer super lekkere pizza's en bezorger heel vriendelijk

Mevr.Besseling.
30 augustus 2023

Heerlijk eten,goed warm,heeel belangrijk.Men was iets vergeten mee te nemen.Keurig netjes weer bezorgd,met excuses voor het ongemak.Klasse hoor.

Ing
29 augustus 2023
Monique
29 augustus 2023

Snelle bezorging en als altijd heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
28 augustus 2023

Had ik een pizza met o.a. rucola en nog eens extra rucola besteld, ontbrak die! Jammer. Maar meestal is de pizza prima, hoor!

Mark
27 augustus 2023

Wederom prima pizza's die bloedheet waren toen ze gebracht werden. Top!

Wim
26 augustus 2023

Rijk gevulde heerlijke pizza

John
20 augustus 2023

Prima pizza

Marc
19 augustus 2023

Top weer

Theo v Dam
16 augustus 2023
Mardith Hartgers
14 augustus 2023
Roon
11 augustus 2023

Ben beter gewend. Pizza niet lekker afgebakken. Was nog beetje zacht. En broodjes met kruidenboter was geworden broodjes met knoflooksaus 🤔

Ruud
10 augustus 2023

Heerlijke pizza, gewoon beter dan.... Bezorging prima.

Ries de Kogel
9 augustus 2023

Altijd prima van smaak. Jammer dat de gorgonzolakaas niet over de hele pizza was verdeeld zoals gevraagd.

Mar Werner-Niesten
7 augustus 2023

De pizza's zijn altijd lekker en goed gevuld top

Jeroen
7 augustus 2023

De pizza werden te laat bezorgd. Had drie extra bakjes knoflooksaus bij bestelt. Er werden twee geleverd. Na bellen werd er maar een nageleverd. Achter af was het de fooi niet waard die ik vooraf heb betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Velserbroek
6 augustus 2023

Erg lekker weer. Kwaliteit voor een goede prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark Schoorl
5 augustus 2023
Wilma Molenaar
5 augustus 2023

Het eten was lekker alleen de bestelling was niet goed. Ik had 2 dezelfde pizza’s maar ik had 2 verschillende besteld dus dat was jammer

Peter Houben
2 augustus 2023
A. van Bekkum
2 augustus 2023

Prima smaakvolle pizza's. Heerlijke vulling. Verrassende eerste keer!

Wim
29 juli 2023

Seizoenspizza was super

Henny
28 juli 2023

Perfect

Anker
27 juli 2023

Pizza hartstikke warm, top

Jeroen Nijland
24 juli 2023

Slechtste pizza’s ooit van Pizza Service, Brie amper terug kunnen vinden en de extra bacon gewoon in een hoop in het midden gepleurd met de rest van de ingrediënten, alleen het midden was gevuld . 4 kazen pizza amper belegd met kaas , beide pizza’s smakeloos. Bezorging was netjes.

Peter Numan
24 juli 2023

Vlotte bezorging van 3 verschillende en absoluut warme en heerlijke pizza’s ! Top tent !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark Schoorl
23 juli 2023

Zoals altijd. Prima

Luna
21 juli 2023
R. d Boer
20 juli 2023

Zeer snelle levering. Super warm en de geur kwam me al tegemoet toen ik de deur open deed. De smaak en kwaliteit lopen synchroon aan wat beloofd wordt . Kortom : TOP!

c.leising@upcmail.nl
12 juli 2023

zo heerlijk als de piza verledenweek was ,zo slecht was het deze week, moesten op maandag een uur wachten voor hij werd bezorgt en hij leek wel opgepieft werkelijk niet te eten,na drie en half jaar vaste klant , ga ik nog eens goed nadenken of ik daar neg wel wil bestellen, dit was niet de eerste maal maar waarschijnlijk wel de laatste.

J.A van Blanken
11 juli 2023

Wij zijn tevreden

Paul Hagen
10 juli 2023

Knoflooksaus vergeten, zou nabezorgt worden. Niets meer ontvangen. Niet zo lekker als je een shoarma pizza hebt besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Quinten de Vries
8 juli 2023

Ik had een Pizza kip bacon pesto. De wat ik denk wat "pesto" had moeten zijn was helemaal zwart en verbrand ofzo. Zag er heel apart uit en smaakte niet echt lekker dus die moest ik er allemaal vanaf vegen. Leek bijna alsof het gehakt was in plaats van pesto hele aparte textuur. Normaal nooit klachten dus denk zeg het gewoon even waarom ook niet.

Pauline de Jong
8 juli 2023

De pizza was erg lekker en ze waren keurig optijd

Annika
4 juli 2023

De geitenkaas rucola pizza had tomaat erop en helemaal geen rucola. Verder was het weer lekker. Goede bodem, goed belegd, heet bij bezorging.

Wim
3 juli 2023

Pizza's waren weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corien
2 juli 2023

Vandaag vond ik de pizza met pesto te zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
2 juli 2023
Corinna
2 juli 2023
Alex
1 juli 2023

Helaas was de kruidenboter vergeten even bellen en het werd opgelost, de bezorger kwam snel een bakje brengen maar helaas was het knoflooksaus 🤣 dus nog maar een keer bellen. Uiteindelijk hebben we lekker gegeten

Mark Schoorl
1 juli 2023

Zoals altijd. Top!

J.molenaar
29 juni 2023

Je kon kiezen 18.45 of zo snel mogelijk. Om 18.00 bestel je. Dan verwacht je eerder dan 18.45 je pizza te krijgen. Dat werd 19.00 uur.

Monique van Duin
26 juni 2023

Heerlijke pizza's en snelle levering!

Erna
25 juni 2023

De pizza was fantastisch als altijd. Echter nu al voor de tweede achtereenvolgende keer kon de bezorger mijn voordeur niet meteen vinden, terwijl alles in de hal beneden duidelijk aangegeven staat. Niet dramatisch natuurlijk, wel een beetje gedoe.

H.Kort
24 juni 2023
C
23 juni 2023
Margie van wenkop
22 juni 2023

Ontzettend goed gevulde pizza die ook nog eens weg lekker was

Koster
21 juni 2023

Als ik een uur van tevoren bestel en de bestelling is alsnog 20 minuten te laat vind ik dit petsoonlijk niet oke

ING
21 juni 2023
Hes
21 juni 2023

Helaas al geruime tijd dat het verkeerd gaat met onze bestellingen. Verkeerde salade, salade met ui, pizza met ui, geen kruidenboter bij het stokbrood. Erg jammer want het eten zelf is goed en lekker.

J de Graaf
19 juni 2023

De pizza was veel te pittig gekruid waardoor de helft in de kliko verdween.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C Tin
19 juni 2023

Was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
18 juni 2023
Anoniem
18 juni 2023
Monique
18 juni 2023

Goed bereide pizza, goed verzorgd en heet bij aankomst.

Aad Piters
18 juni 2023

Pizza was warm, lekker en vlot bezorgd.

Nico.uijtendaal
17 juni 2023

Ik ben niet zo van recensies maar we hebben weer genoten!

Franka
17 juni 2023

Top, lekker en op de afgesproken tijd geleverd

Edwin
16 juni 2023
Wim
15 juni 2023

De seizoen Pizza was verrukkelijk lekker. top en de shoarma was als van ouds klasse

Charmaine
12 juni 2023

Netjes optijd! Heerlijke pizza's.

R. de Boer
12 juni 2023

Het is erg lang geleden dat ik een pizza heb laten bezorgen . Het resultaat van bezorgen tot een met de geboden kwaliteit overtrof al mijn verwachtingen ! Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Marjolein
12 juni 2023

Pizza's waren lekker, rijkelijk belegd en werden heel snel bezorgd! We bestellen graag gauw weer!

JN
12 juni 2023

Twee pizza parma pesto besteld. Veel te vet en veel te zout ik vraag me af of ze zelfs wel eens hun eigen pizza's proeven want dit was gewoon vies. Pizza niet opgegeten. Bezorging was wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline van Rijn
11 juni 2023
Hans Nijland
4 juni 2023

in 1 woord geweldig

Hen
2 juni 2023

Perfect

Ineke
2 juni 2023

Heerlijke Pizza’s.

Giovanni
31 mei 2023

Altijd lekker en goed belegde pizza's :)

Tom Huizinga
30 mei 2023

Eerste pizza was niet wat ik gewend ben. Na terug sturen kreeg ik dezelfde slechte pizza,weet niet wat er veranderd is in jullie assortiment maar ik was niet tevreden

John
30 mei 2023

Heerlijke pizza ik doe altijd extra kaas en bacon

Irma
27 mei 2023
Desiree
27 mei 2023

Heerlijke pizza's, topkwaliteit, en altijd snel bezorgt!!

Mark Schoorl
26 mei 2023
N
23 mei 2023
Kort
22 mei 2023

Lekkere pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Swier
21 mei 2023

Kwaliteit is goed. Helaas 1 verkeerde pizza geleverd. Maar al snel werd ie omgeruild voor de juiste.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melissa
21 mei 2023
Peter
21 mei 2023

Niet verkeerd maar te zout. Zout wat er op/in zit kan je er niet meer afhalen. Te weinig kun je altijd toevoegen naar smaak.

V
21 mei 2023

Heerlijke warme smaakvolle pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjors
21 mei 2023

Pizza's waren lekker, alleen de ham, peperoni en een kaas van de 4 kazen pizza waren iets te zout. Ga zeker vaker bestellen.

Loes
20 mei 2023

Was lekker en snel bezorgd

Flip
20 mei 2023

Ik vind de app slecht. Het zoeken naar de pizza die je wilt is een ramp. En je ziet pas hoeveel punten je gespaard hebt, nadat je weer een bestelling geplaatst hebt.

A.
19 mei 2023
Giovanni
17 mei 2023

Pizza's altijd goed belegt erg lekker :) , aardige bezorgers en snelle levering .

Ruud
15 mei 2023

Een Vegan Pizza in het assortiment zou goed uitkomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen Seinstra
13 mei 2023

Een deel van de bestelling was vergeten en werd nabezorgd nadat de rest al zo goed als op was.

G.A.Verhoeven
13 mei 2023

Goed verzorgd en smakelijk gegeten

Tessa
11 mei 2023

Elke keer vergeten jullie stokbrood of de kruidenboter, dit keer was het weer de kruidenboter. Ik bestel cassis en ik krijg fanta. Elke keer is er iets wat jullie fout doen

clemens hoekstra
11 mei 2023

Erg zoute pizza en ik kon mijn extra bijbestelde ei niet vinden

Monique
7 mei 2023

Altijd heerlijke pizza's. Vooral de Calzone is onze favoriet. De pizza's zijn ook altijd heel erg warm als ze bezorgd worden. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
7 mei 2023

Pizza was een half uur te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W
7 mei 2023

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark Schoorl
6 mei 2023

Zoals altijd, prima pizza's en snel geleverd.

Marja
6 mei 2023

Prima pizza’s en superwarm bezorgd

Ger
4 mei 2023

Precies op tijd, lekker heet en prima van smaak

JT
3 mei 2023

Goede porties, niet te vette pizza. Miste allleen de 2 sauzen bij de pizza

John
2 mei 2023

Heerlijk

Yvonne
30 april 2023

6-kazen pizza besteld met extra gorgonzola erop. Ik weet niet wat ik proefde maar zeker geen kaas. Zal niet gauw meer bestellen. Hebben niet alles opgegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coen
28 april 2023

Was weer prima!

M. Schoorl
28 april 2023

Bezorging binnen een half uur. En dat op Koningsdag is niet slecht. Pizza waren goed warm en heel lekker.

Jaap
28 april 2023

wederom uitstekend

Petra Stam
27 april 2023

Heerlijke pizza’s en goed warm. Nette bezorger.

Titia de Vries
26 april 2023

Heeeeel erg lekker!!!!!

Ingrid van Dassen
24 april 2023

Deze keer zat er een wel heel vreemd ingrediënt op mijn pizza. Een punt van een balpoint. Ook waren er enige inktvlekjes op de ananas en korst te zien. 🤔

John
23 april 2023
Simon
21 april 2023

De pizza’s waren erg vet. Zo vet dat als je een slice oppakte het beleg eraf viel. Ook was dit aan de verpakking te zien. Hierdoor zijn de bestelde pizza’s niet in zijn geheel opgegeten.

Esther Baas-Roelen
19 april 2023
M. de Wendt
18 april 2023

De pizza was weer heerlijk, lekker warm en vrij snel bezorgd.

Peter
17 april 2023

Pizza was lekker maar ik heb anderhalf uur moeten wachten en als ik na een uur niet had gebeld, misschien nu ook nog gewacht (-: Was iets mis gegaan werd gezegd. Kan gebeuren natuurlijk. Kreeg er een blikje cola bij voor het lange wachten, dat wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hen
16 april 2023

Lekkere pizza en vlotte en goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
16 april 2023

Prima

Walsmit
15 april 2023
Melissa
14 april 2023

Gewoon top!

Anita
12 april 2023
Michel
9 april 2023

Lekkere pizza's. Snel bezorgd! Top

Diemen
8 april 2023

Iets ontbrak maar dat werd meteen nagebracht 👍🏼

Peter
6 april 2023

weer als vanouds en werd weer snel en warm bezorgd

Dounia
4 april 2023
Désirée
3 april 2023
Nijland
2 april 2023

Snelle service, vriendelijke bezorger, bestelde goed warm🤩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron Vergers
2 april 2023

Laatste keer zompig de bodem. Maar nu weer zoals altijd overheerlijk 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sara
1 april 2023

Heerlijk pizza

Kees
31 maart 2023

Perfecte pizza👍

Ruud
31 maart 2023

Pizza’s waren ruim belegd. En lekker misschien een klein puntje sommige plakjes bacon mochten iets knapperiger maar dat ook herenigen.👍🏻

Willem
29 maart 2023
Chantal De Jong
29 maart 2023

Calzone pizza viel heel erg goed in de smaak, rijkelijk gevuld en zeer smaakvol! Zeker een aanrader en we gaan hem vaker bestellen. Shoarma op de andere pizza was goed gekruid. Ook erg rijkelijk belegt.

Sven in 't Veld
27 maart 2023
Anna
26 maart 2023

Heerlijk, wij hebben gesmuld!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
25 maart 2023

Rijkelijk gevuld, lekker en de gerechten van de goede tempratuur

Marja anker
25 maart 2023
Anita
25 maart 2023

Het belangrijkste ingrediënt op mijn pizza was vergeten. Maar als het goed is krijg ik nu korting op de volgende bestelling.

Karel Samson
24 maart 2023

Heerlijke pizza. De stukjes mogen wat beter gesneden worden

Wilma Molenaar
24 maart 2023

Ze waren weer super lekker

S. Meijer
23 maart 2023

Heerlijke pizza’s, altijd lekker heet afgeleverd. Rijkelijk belegd. Vriendelijke bezorgers. Heel tevreden.

Mar Werner-Niesten
21 maart 2023

Was heel lekker en vriendelijke bezorger

Familie Heeremans
21 maart 2023

Weer heerlijk genoten van de warme en smakelijke pizza's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nieuwenhoff
20 maart 2023

Heerlijk, de bestelling was precies wat we vroegen, op tijd en door aardige bezorger gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elisabeth
19 maart 2023

Rijkelijke zalige pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coen
19 maart 2023

Prima pizza's, rijkelijk belegd en goed warm bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
19 maart 2023

Ze waren weer overheerlijk als altijd. Laatste tijd moeten we helaas wel vaker wat langer wachten, maar het is altijd de moeite waard.

de Boer
17 maart 2023
Peter
16 maart 2023

Viel deze keer wat tegen. Wel snel bezorgd en goed warm. Maar extra toppings waren bijvoorbeeld veel zuiniger toegepast dan normaal ons ervaring is.

Astrid Hogeland
16 maart 2023
wil jonker
13 maart 2023

Heerlijke pizza, ook kinderpizza deze zijn precies goed voor oudere mensen en een goede vlotte bezorging , TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma Molenaar
12 maart 2023

Super geregeld allemaal

Marjolein
12 maart 2023

De pizza's vielen niet tegen en de afmetingen waren precies zoals op de website vermeld. Bezorgen kon beter, de bezorging stond om 18.30 uur maar werden om 18.40 uur gebracht, 20 minuten te laat dus.

Mark Schoorl
12 maart 2023

Lekkere pizza's, snel geleverd en nog goed heet.

Marianne
11 maart 2023

Hij was iets te laat maar dat was ook aan de sneeuw te wijten denk ik, verder waren de pizza's heerlijk, voor herhaling vatbaar.

Marske
10 maart 2023

Gewoon goed en ondanks de sneeuwval en gladheid toch snel en warm geleverd

Sven
7 maart 2023
Sophie Bakkenes
7 maart 2023
Wael Tadros
6 maart 2023

Ik wil niemand voor mijn deur met helm op de bezorger staan voor mijn deur met helm op

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Polbo Lee
3 maart 2023

Pizza was ‘drassig’. Pizzabodem helaas niet knapperig zoals altijd. Totale smaak viel tegen.

Annika
3 maart 2023

Heerlijke rijkelijk belegde pizza's. Lekkere bodem. Bezorgd op het aangegeven tijdstip. Kwamen nog heel heet aan (we wonen ook wel dichtbij, maar toch). Vriendelijke correcte bezorging. Aanrader!

J. Vermast
2 maart 2023

Ik heb vaak pizza's besteld bij jullie, altijd prima alleen gisteren zat er een haar in dat was wel heel erg jammer waardoor ik de pizza niet helemaal heb opgegeten. Bezorger was een beetje aan de vroege kant want volgens mij had ik 17.30 ingevuld maar dat was niet heel erg.

Edwin
28 februari 2023

Zoals altijd erg goed verzorgd. Keurig op tijd.

Peter Numan
27 februari 2023

Gewoon geweldig !! Makkelijk bestellen en gloeiend hete en goed belegde pizza’s. Ook de enchilada’s zijn top. Zeer tevreden !!

NN
25 februari 2023

Pizza’s waren heerlijk. De verwachtte tijd dat de pizza klaar was klopte echter niet. Het was heel druk dus duurde 25 min langer.

Ferry
25 februari 2023

Pizza’s waren helaas aan de koude kant. Ben ik niet gewend van pizzaservice

Desiree
24 februari 2023

De pizza's waren deze keer niet zoals we gewend zijn...hele slappe en weke bodems, hopelijk volgende keer weer beter 🤞

Dounia
23 februari 2023

Pizza was koud en niet te eten. Niet gewend van Pizza service. Altijd een heel tevreden klant geweest! Jammer!!

Ron Vergers
22 februari 2023

Nooit gebeurt maar de bodems waren klef en nat en zompig. Jammer mja we blijven bestellen, maar gebeurt het weer dan laat ik ze ophalen of breng ze zelf terug, want nu was het niet erggggg lekker. Gr Ron Vergers

Marga Van Rossum
22 februari 2023

Lekkere, smakelijke en goed gevulde pizza, keurig op tijd bezorgd.

Schravendijk
21 februari 2023
mama401970@hotmail.com
19 februari 2023
Peter
18 februari 2023
Jamie Kuijstermans
17 februari 2023

Heerlijke pizza

jordy
15 februari 2023
Hoek
15 februari 2023

Een uur na bestelling de bezorging op een dinsdagavond vind ik erg lang

Hen
12 februari 2023

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
7 februari 2023

Was weer een heerlijke rijk gevulde Pizza

M. de Wendt
7 februari 2023

Was weer geweldig. Lekker heet en dikke belegging. Vriendelijke bezorger. Top weer.

Alex
6 februari 2023

Goeie pizza

C.J. H. Pointl
6 februari 2023

Ver-ruk-ke-luk. :-) Echt, heel goed.

Ruud
6 februari 2023

Bestelling weer te laat. Het is dat pizza goed zijn, dat we het accepteren. Echter ging dat nu ook fout, op een pizza zonder ananas, werd als extra topping ananas besteld, deze ontbrak. Mocht pizza service dit lezen, we hebben nog een stuk liggen. Ik ga er niet voor bellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Scal
5 februari 2023
Linda
5 februari 2023

We zijn altijd heel tevreden over Pizza service. Heerlijk ruim belegde pizza's en snelle bezorging. Gister helaas ruim een uur moeten wachten, zijn we niet gewend, hopelijk incidenteel.

Gerda
4 februari 2023
Monique V kampen
3 februari 2023

Iets kleine stukjes snijden althans voor mij. Verder mooi op tijd en overheerlijk

Carolien de Vries
29 januari 2023

Lekkere rijk belegde pizza. En snel bezorgd.

Hènk
29 januari 2023

Had Italian pizza capone besteld Maar de ham leek wel spek !! En ik weet bijna zeker dat het dr door heen zat Paar stukken gegeten Omdat ik honger had Rest weg gegooid Hènk

Sven
27 januari 2023

Beetje jammer shoarma pizza zonder knoflook saus, waar je wel voor betaald.

C.H.Leising
24 januari 2023

Smaak prima was alleen lauw ,erg zonde

Peter
23 januari 2023

Was zoals vanouds weer top! Goed belegd met extra toppings en nog heerlijk warm!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

rien bos
22 januari 2023
FB
21 januari 2023

Lekkere pizza's,niet te zout. Super warm Aanrader om hier te bestellen

Marjo Zuur
21 januari 2023

Bezorging is nog nooit zo slecht geweest. Dingen vergeten en dan pas veeel later komen brengen. Pizza doos was ook niet goed dicht net of er in teken was. Nee dit is ben ik niet gewent bij jullie.

Marjolein Schoorl
20 januari 2023

Vond de pizza’s deze keer erg vet en lang niet zo lekker als anders

Cynthia kuiper
17 januari 2023
MO
16 januari 2023
Put
15 januari 2023

Heerlijk van smaak en altijd op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Franka
13 januari 2023

Helemaal goed!!!!

Ingrid van Diemen
13 januari 2023
Peter
12 januari 2023

super lekkere pizza's. Krokante bodem en, zeker met paar extra toppings, een traktatie! En ook nog eens goed warm!!

cf
11 januari 2023
Hen
10 januari 2023
Floor
10 januari 2023

De pizza was in orde, er zat een klein beetje van ingrediënten op die er niet op hoorden volgens de website. Had de pizza expres op een bepaald tijdstip besteld en werd vlak na dat tijdstip gebeld dat de pizza pas net in de oven zat. Echt niet fijn met een oververmoeid jong kind. Ik dacht nog even snel samen te kunnen eten, maar dat zat er niet in. Koude pizza gegeten na het naar bed brengen.

peter
9 januari 2023

Prima pizza, Mooi op tijd en warm bezorgd.

Arjan
9 januari 2023

Snel bezorgd, goed rekening gehouden met allergie. Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
5 januari 2023

Was lekker heet - en dat in de winter 😉

Maikel
5 januari 2023

Pizza's waren weer erg lekker en stipt op tijd 👍

M. de Wendt
5 januari 2023

Geweldig zoals altijd. Goed warm, best snel en vriendelijke bezorger.

de Boer
4 januari 2023
Ruud
4 januari 2023

Lekkere pizza's, goed van formaat. Prima en snelle levering en een ontzettend aardige bezorger. Door weer en wind.

Silvia
3 januari 2023

De pizza heb ik weggegooid . De kaas was enorm droog en echt vies. De pizza van mijn man een calzone was wel goed. Maar voor mij nooit meer

Paul De Schrijver
2 januari 2023

1e bestelling ooit. Smaak was top alleen was de pizza lauw, wel jammer dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ramon
1 januari 2022

De kinderpizza zat verfrommeld in de doos alsof deze verticaal vervoerd was. Die moesten we letterlijk uitvouwen. De twee grote pizza's waren in allerlei stukken gesneden, variërend in grootte van zesden tot kwarten. Gek, nog niet eerder gehad. Op de bezorging en smaak van de pizza was gelukkig niks aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.