Beoordelingen van Pizza Service Velserbroek

Recente recensies

5.0
Heleen
gisteren

Door een fout bij het klaarzetten van de bestelling voor de bezorger, werd onze bestelling een uur te laat gebracht. Aan de telefoon werd ik netjes te woord gestaan. De pizza’s waren niet opnieuw bereid en dus nagenoeg koud. Jammer dat de bestellingen steeds vaker fout lijken te gaan. Wij waren altijd erg tevreden.

Van Kampen
17 mei 2022

Onderweg besteld en precies op tijd klaar. Heerlijk van smaak.

Stephan
14 mei 2022

Geen topping van chorizo gekregen 😢

Bakker
14 mei 2022

Belachelijk dat je de gespaarde punten niet meer in kunt leveren omdat er nu digitale zegels uitgegeven worden!! En de bezorgers de boodschap laten overbrengen. Arme jongen. Hoop dat hij de fooi zelf mag houden

Nico.uijtendaal
10 mei 2022

Jongens en meisjes wat hebben we weer gesmuld, ga zo door!

Arie Dekker
10 mei 2022

Goed verzorgt produkt. Heel lekker. Netjes op tijd geleverd.

Mary van Opzeeland
8 mei 2022

Het waren lekkere pizza’s goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ageeth
8 mei 2022
Jamie
5 mei 2022

De pizza was erg lekker, goed belegd en warm en alleen de pizzabodem smaakte flauwer dan normaal.

Rutte
1 mei 2022
Bas
1 mei 2022
Javiste42@gmail.com
1 mei 2022
Ineke
1 mei 2022
Irene
30 april 2022

Ze zijn altijd oprijd en erg lekker

Monique
30 april 2022

Altijd snelle service en heerlijke pizzas!

Didimo Moreira
29 april 2022

De calzone is zeker aan te bevelen. De open versie eet wat makkelijker weg. Aanrader.

corinna1960@hotmail.com
27 april 2022

Prima hete pizza. Snel gebracht. Nette bezorger maar persoonlijk vind ik het nog netter als de bezorger- of ster, ook nog, alstublieft, eet smakelijk zegt.

R.M.J. Watzema
24 april 2022

Lekkere pizza's en goede bezorging Ik ben tevreden daarover.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dick
22 april 2022

Altijd lekker en snel

Linda
18 april 2022
Jaap
16 april 2022

Toppers

Anoniem
10 april 2022

Helemaal top! Echt een 10 uit 10.

Van Dassen
8 april 2022
Arie Dekker
7 april 2022

Website is lastig. De calzone was een ramp Toch nog punten op de calzone doos.

Jordi
6 april 2022
Tim
4 april 2022
Ida Molenaar
4 april 2022
ageeth.ijdema@gmail.com
4 april 2022

Heerlijke pizza en helemaal op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique van Duin
3 april 2022

Goede pizza's en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
3 april 2022
Jelle
2 april 2022

Was weer smikkelen 😋, lekker pizza’s en altijd op tijd door aardige bezorgers. Ga zo door 👍🏽

Van Kooten
1 april 2022

Altijd snel en lekker.

Paul
1 april 2022

Vriendelijk personeel. En heerlijke pizza’s

Marlou
30 maart 2022

Ruim belegde pizza zoals ik gewend ben van ze. Werd wel 10min eerder bezorgd dan ik had aangegeven. Gelukkig was ik al thuis.

Ida Molenaar
29 maart 2022

👍🙋‍♀️

Dirk
27 maart 2022

Supersnel gebracht, altijd goede pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G
27 maart 2022

Erg lekker en mooi op tijd 😊

R. Bos
25 maart 2022
Ma
23 maart 2022

Deze keer zat er totaal geen smaak aan de pizza, proefde alleen maar saus en zelfs die was smaakloos. Erg jammer want dat zijn we niet gewend

Jordy
21 maart 2022

Zondagavond bestelling; snel bezorgd en bovenal een extreem lekkere pizza (pepperoni).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
21 maart 2022

Het was een lekkere pizza

Ida Molenaar
20 maart 2022

Pizza's zijn altijd lekker vers bezorging altijd prima in orde alleen deze keer een teleurstelling bij opening vd pizzadoos.Pizzapunten lagen door en opelkaar in onze ogen blijkbaar gevallen.Door onze enorme trek wel opgegeten en telefonisch kontakt gemaakt met onze 'klacht'

Dreijer
19 maart 2022

Snel bezorgd en erg lekker weer

MjH
19 maart 2022

Lekker en goed

M Paleari
16 maart 2022

De bodem was zompig, de rand niet knapperig. Dit ben ik niet gewend van jullie.

Emmy
14 maart 2022

Heerlijke pizza, netjes op tijd bezorgd

Jack
13 maart 2022
Bart
13 maart 2022

Altijd goed! Lekkere pizza’s en snelle bezorging

Sandra
12 maart 2022

Duurde beetje lang

Lida Jonker
10 maart 2022

Zoals gewoonlijk oo tijd bezorgd, lekker warm en heerlijk van smaak👍

Ron Vergers
10 maart 2022

Was weer snel bezorgd en netjes ennnnn natuurlijk weer erg smaakvol. Helemaal Top 👍🏻

Ron van de Scheur
9 maart 2022

Helaas vond ik de lasagne niet echt lekker. Heb ik elders veel beter gegeten. Kip was wel goed.

Sandra
8 maart 2022

Mocht mijn favo pizza onder extra kosten aanpassen dit ivm geen vlees meer eten. Superfijn. En was heerlijk.

Ida
6 maart 2022

Héérlijke verse pizza's.Wij bestellen altijd bij PIZZASERVICE en nooit ergens anders.Bezorging is ook netjes optijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Houben
6 maart 2022
Michèle
5 maart 2022

De pizza was prima. Normaal gesproken is de bestelling er zo. Maar nu heeft het een uur en een kwartier geduurd voordat de bestelling er was.

Lincy
4 maart 2022
Annelinde Bakker
4 maart 2022

TOP TOP TOP Best Pizza in town, goed belegd, snel geleverd en lekker warm!

Rob
1 maart 2022
Janny
28 februari 2022

Calzone was erg lekker tot ik (gelukkig pas ) na iets meer dan de helft te hebben gegeten. Ineens een flink stuk had waar het pizzadeeg niet gaar was. Helaas het restant daarna niet meer kunnen eten. Zal vast en zeker een eenmalige misser zijn maar toch wel jammer. Normaal is hij altijd helemaal heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

lisa
27 februari 2022

warme pizza's en aardige bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Quinten de Vries
27 februari 2022

Pizza's enorm goed gevuld zoals altijd en de bezorging was zo snel dat de pizza's nog super warm waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marina
27 februari 2022

pizza's waren goed warm. Enige minpunt bij de shoarma Pizza was de hoeveelheid peper. Verder TOP

A & S
27 februari 2022

Heerlijke pizza's en keurig op tijd !

Cindy
26 februari 2022

Het was weer heerlijk! Wel zou het makkelijker zijn met betalen online als je gebruik kan maken van je betaal app. Nu moest de reader er bij van pas komen…

M. de Wendt
26 februari 2022

De pizza werd snel gebracht en was nog goed warm en heel smakelijk.

Ruud
26 februari 2022

Ruime keus, prima kwaliteit en veel opties zoals extra toevoegingen en toppings. Snelle bezorging. Prijskwaliteit is prima. Aanrader!

Tina
26 februari 2022

Altijd een snelle service, pizza is goed van smaak! Bestellen nietvaak, maar als we iets bestellen dan altijd een pizza van Pizza Service!

Lucy
26 februari 2022

heerlijke kaaspizza!

Ron
25 februari 2022

Pizza's zijn altijd top en de bezorgers ook altijd netjes en beleefd, dus krijgen dan altijd een goeie tip van ons.

Wim van Mameren
25 februari 2022

Keurig op tijd bezorgd. Goed verpakt. En, heel belangrijk, de pizza was net zo warm als in een restaurant. Heerlijk gegeten.

Dick
25 februari 2022

Prima pizza's, altijd snel geleverd.

Gert
25 februari 2022

Bij afhalen zo'n chaos dat ik kwartier moest wachten voordat ik geholpen kon worden. Pizza's lagen al die tijd te wachten, koude pizza's dus. Bij betaling bleek achteraf dat de 25% online bestelkorting niet is afgetrokken. Vorige ervaringen zijn ook slecht, voortaan maar weer frites als geen tijd om te koken.

Tanja
25 februari 2022

Verse ingrediënten, ruim belegd, lekker bodem, vlotte bezorging. Helemaal top!

Esther
24 februari 2022

Heerlijke pizza's en aardige jongens die in de winkel staan en bezorgen.

Roel
24 februari 2022

Keurig contactloze aflevering

Ronald
23 februari 2022

Pizza perfect en bezorging uitstekend, nieuwe site minder overzichtelijk dan oude. Kan niet meer inloggen en vorige bestellingen nazien en kan contact gegevens niet meer opslaan.

Remco
21 februari 2022

Bestel site is vernieuwd, maar is er erg onduidelijk van geworden. Vooral met de kinderpizza

Uijtendaal
19 februari 2022

Top pizza voor een goede prijs!

Danielle
19 februari 2022

Makkelijk te bestellen via de site en snel bezorgd. Pizza was nog heet en lekker